- MOONBEAM -


MONNE ER AKTUELL MED NY SINGEL «MOONBEAM»!

MOONBEAM KOMMER PÅ ALLE STRØMMETJENESTER 27. OKTOBER

«Moonbeam tar oss med inn i en rytmisk og sfærisk stemning sammen med månealver og nymfer.»


Medvirkende musikere på singelen «Moonbeam», er blant annet bassisten Terje Støldal på bass, Bjørn Einar Hanstveit på perkusjon, Markus Linge på gitar og Mats Raknerud på gitar.


Produsent: Bendik Brænne

Med produsent: Monne Stang Møller  

MIX: Bård Ingebritsen 

Foto og coverart: Klaus Jaeger


Monne har lenge skrevet egenkomponert musikk om tanker, drømmer og forhåpninger til livet. Musikken hennes er preget av melankoli, driv og glede og med sin kraftige stemme, så maler hun både lyse, dype samt mørke landskaper. Gjennom hennes underfundige tekster blir vi også kjent med en musiker og låtskriver full av motsetninger.

MONNE (Monne Stang Møller 29 år) har skrevet musikk siden 13 års alderen, og kom til landsfinalen i UKM hele tre ganger i løpet av ungdomstida. Men først i 2018 tok hun valget og satset på egen musikk for fullt med albumet «Digging In My Soul» (2019) og «Jungle of Emotions» (2021).

På begge disse albumene har hun hatt haldenser og spelemanns-prisvinner Geir Sundstøl som produsent og multi-instrumentalist. Med seg har hun også hatt trommeslager Erland Dahlen.

Nå er hun igjen aktuell med ny musikk. Denne gangen med singelen «Moonbeam», som tar oss inn i en rytmisk og sfærisk stemning, sammen med måne- alver og nymfer. Singelen er innspilt hos spellemannsprisvinner Bendik Brænne og slippes under selve fullmånen.

Moonbeam handler om hvordan natten kan virke mørk, ensom og vanskelig. Og hvordan man kanskje kan føle på, at man er den eneste som ligger våken. Men egentlig er det jo mange der ute, som kan oppleve akkurat det samme. Budskapet er gjemt bak en bittersøt og drømmende tekst, samt en sårhet «Are you awake like me?». Låten handler også om hvordan man prøver å hente styrke hos den vakre månen. I Låten beveger man seg inn i drømmenes verden, som til tider kanskje også kan være et mareritt?

MONNE har spilt på diverse festivaler og arrangementer og holdt en rekke konserter gjennom lang tid. Hun har i tillegg vært oppvarmer for artister som Tommy Tokio og Paal Flaata og vært med på et konsept som heter Katapult - et program der unge talenter fra hele Viken og Oslo ble trukket ut til å få hjelp/støtte/veiledning og mentoring om bransjen. Der var hun 1 av 5 som ble plukket ut av 109 søknader. Musikken hennes har også blitt valgt ut til å spilles på den utenlandske versjonen av EXIT- serien.


«MOONBEAM » slippes 27. okt via Ragna M Records


PRESSEBILDER


FOTO: Klaus Jaeger