OM MONNE:MONNE har siden 12/13 årsalderen komponert og skrevet egen musikk om tanker, følelser, drømmer og forhåpninger til livet.

Den er preget av melankoli og glede, samt med sin særpregende stemme, så skaper hun både lyse og mørke landskaper. Gjennom hennes underfundige tekster blir vi kjent med en musiker og låtskriver full av motsetninger. Monne (Stang Møller) har også samarbeidet med den anerkjente mulitinstrumentalisten, komponisten, og spellemannsprisvinneren Geir Sundstøl. Debutalbumet «Digging In My Soul» fant sin form i Geir Sundstøls Studio Intim, med gitaristen som produsent og Erland Dahlen som perkusjonist. 29. mars. 2019 kom albumet ut på alle plattformer, og MONNE som artist, fikk for første gang en gryende oppmerksomhet langt på utsiden av sin hjemby.

«Særegen stemme, god new age- og folk-plate» 
- Musikknyheter.no

Monne har vært alt annet enn en hemmelighet i Haldens stadig frodige, unge musikkmiljø. Med en markant stemme, bemerkelsesverdige sanger og sceneopptredener som har sjarmert publikum med en blanding av naiv uskyld og intens tilstedeværelse, har Monne sørget for at en stadig voksende fanklubb.

Musikken hennes er annerledes og nær på samme tid, noe som skaper en fin nerve og helhet når vi entrer hennes univers.

«Resultatet er en musikalsk tidsreise som foregår parallelt både fremover og bakover i tid, som om du skulle forvillet deg inn på en folk-klubb i Ringenes Herre, mens den selvkjørende Teslaen venter utenfor».  - Tom Skjeklesæter

I 2021 kom hun igjen ut med ny musikk der artisten stadig videreutvikler sitt eget særpregede uttrykk. Singelen «Blooming» kom ut 28.Mai. 2021 og «Wonderful Human» ble sluppet på alle strømmetjenester 27. august. 2021.

- Det å få jobbe i Geir Sundstøls studio har gitt meg mange erfaringer, hvor jeg som musiker og låtskriver har utviklet meg. Jeg merker at jeg blir mer og mer bevisst, og jeg håper og tror at dette er en utvikling, som andre også legger merke til, gjennom å lytte til den nye musikken min.  - MONNE

Til høsten står hun klar med sin plate nr. 2, som også ble til i Sundstøls studio.